underbanner-logo
sifi-despre-1

Ce este
Mini WELL®?

sifi-despre-img-1

Mini Well® a fost conceput pe baza unei tehnologii de ultima oră, patentata atât în Statele Unite cât și în Europa, tehnologie care permite crearea unui singur punct focal alungit pentru a spori profunzimea focalizării și a oferi o vedere continuă la toate distanțele.

sifi-despre-img-2
Spre deosebire de alte cristaline (bifocale sau trifocale) cu optică difractivă, unde sunt prezente cercuri concentrice, MiniWell® are mai multe zone cu aberații sferice diferite. Aceste zone nu sunt vizibile.
cristalin_miniwell

În timp ce cristalinele multifocale împart lumina în două sau mai multe focare, MiniWell® oferă o imagine clară, continuă, la toate distanțele, fără a diviza fascicolul de lumină.

sifi-despre-img-3
Cristalinul artificial Mini Well® produs de către Sifi a câștigat premiul de design și inovație în categoria Instrumente Științifice, Dispozitive Medicale și Echipamente de Cercetare 2015 – 2016, acordat de către A’DESIGN AWARD&COMPETITION.
sifi-despre-img-4

Rezultatele unui studiu clinic, arată că:

sifi-despre-2

Care sunt beneficiile cristalinului Mini WELL?

sifi-despre-3

Cui este recomandat
cristalinul Mini WELL®?

cristalin_miniwell

Cristalinul se recomandă persoanelor cu stil de viață activ chiar și la o vârstă înaintată, precum și persoanelor care folosesc mult calculatorul sau conduc mult inclusiv noaptea și iși doresc o independență mărită față de ochelari.

Pentru rezultate optime, este indicată efectuarea operației la ambii ochi.

Pentru a afla dacă cristalinul Mini Well® este potrivit pentru dumneavoastră, vă rugăm să discutați cu medical oftalmolog. El este singurul care poate decide din punct de vedere medical dacă acest tip de cristalin e recomandat pentru dumneavoastră.