underbanner-logo-3

Ce este Sistemul Optic
WELL FUSION®?

Este soluția de ultimă generație pentru pacienții care se operează de cataractă sau în scop refractiv, care își doresc o vedere fără ochelari și de foarte bună calitate pe tot parcursul zilei.

Sistemul optic WELL FUSION® presupune implantarea a două cristaline complementare din punct de vedere optic, cristalinul Mini Well® și cristalinul Mini Well Proxa®

Care sunt beneficiile
sistemului optic WELL FUSION®

Oferă o vedere clară, continuă, de la 35 cm până la distanță și în orice punct între acestea

pentru toate activitățile zilnice, precum citit, utilizarea telefonului mobil, lucrul la calculator, privitul la televizor, șofat, gătit, cumpărături.

beneficii1

Avantajul acestui sistem optic versus alte cristaline multifocale este că oferă un spectru de vedere complet, fără scăderi de acuitate vizuală între diferite puncte de focalizare, încercând să se apropie cât mai mult de vederea normală pe care ați avut-o înainte de apariția cataractei. De asemenea, timpul de adaptare la acest sistem optic este mult mai scurt comparativ cu alte cristaline multifocale. 

Elimină sau reduce semnificativ riscul apariției de fenomene optice nedorite

care pot deranja vederea, mai alese seara (cerculețe în jurul becului, farurilor, semafor), comparativ cu cristalinele multifocale (trifocale sau bifocale). Astfel, combină independența față de ochelari cu un confort vizual foarte bun, atât ziua, cât și noaptea, în mod special la condus.

beneficii2
Acest avantaj al MiniWell® versus alte cristaline se datorează tehnologiei de ultimă oră. Acest cristalin nu prezintă cerculețe pe suprafața lui, lumina nefiind divizată.

Oferă o vedere clară în toate condițiile de iluminare, inclusiv seara

comparativ cu cristalinele multifocale (trifocale sau bifocale) care oferă o vedere mai slabă în condiții de iluminare scăzute.

beneficii3

Sistemul optic WELL FUSION® utilizează toată lumina disponibilă, nedivizând-o, pentru a oferi o vedere clară, continuă. Alte cristaline multifocale nu oferă o vedere continuă, divizează lumina în mai multe puncte de focalizare, o parte din lumină pierzându-se, ducând astfel la o scădere a calității vederii, mai ales seara. 

Cine poate beneficia de acest sistem optic?

Aceste cristaline arificiale se recomandă persoanelor cu stil de viață activ, chiar și la o vârstă înaintantă, precum și persoanelor care citesc, folosesc mult calculatorul sau conduc mult, inclusiv noaptea, și își doresc reducerea nevoii de a purta ochelari. 

Ca și în cazul cristalinelor multifocale, pentru rezultate optime, este indicată efectuarea operației la ambii ochi.

Pentru a afla dacă sistemul optic WELL FUSION®, format din cristalinul Mini Well® și Mini Well Proxa® este potrivit pentru dumneavoastră, vă rugăm să discutați cu medicum oftalmolog. El este singurul care poate decide din punct de vedere medical dacă aceste tipuri de cristaline sunt recomandate pentru dumneavoastră.

Principalele caracteristici ale Sistemului Optic WELL FUSION®

Aproape

Intermediar

Distanță

Corectarea 

astigmatismului

Sistem Optic WELL FUSION ®

Mini WELL® + Mini WELL PROXA®

Aproape  Intermediar  Distanță